Mimmi

Mimmi (Mimmi-mussukka, Schmimi, Schbibi, Mimmuli)

Aurantia´s "Theory Of Relativity"
BRI BSH b 24 (suklaatäplikäs - brittiläinen lyhytkarva)
s.21.12.2013


Mimmi on viisas, kiltti ja rauhallinen leikattu tyttö. Erilaisia ääniä Mimmistä lähtee niin paljon, että itse olen vieläkin välillä hämmennyksissä ääntelyiden tarkoituksesta. Täällä on kuultu niin säksätystä, kurinaa, sen seitsemän sortin maukumista, kehräystä kuin myös muita komennusääniä. Parhaiten Mimmi ymmärtää meidän kielestä nämä: Aletaan imuroimaan - mee yläkertaan, pitää lähtee töihin, mennään nukkumaan, tuu kattoon - täälä!, ja tuu syömään - täällä on sapuskaa.

Parhaita leikkejä tällä hetkellä ovat lelujen vyörytys sohvan ali toiselle puolelle ja onkilelun narun perässä hyppely. Maailmankaikkeuden paras lelu on paperitollero, hyvänä kakkosena tulevat repäisynauhat ihmisten einesruuista. Kaikkiin kotitöihin on mukava sekaantua. Suurta hupia tuottaa myös ihmisten aktivointi: Mimmi seuraa ja ihmettelee, mitä kaikkea ihmiset keksivät muka häntä aktivoidakseen.
Kamalimpiin asioihin kuuluvat imuri ja muut kovaääniset kodin laitteet, niitä ei Mimmin mielestä tarvitsisi käyttää ollenkaan.

Kissakaverin saamisen jälkeen Mimmistä on tullut rohkeampi uusia asioita kohtaan. Neiti ei välitä sylissä olosta, ja rapsutushetkensäkin hän haluaa päättää itse. Onneksi palvelija jo pikkuhiljaa ymmärtää seurata mussukkaansa, kun halipula iskee.. :)